Ressenya Una llama entre cenizas

Benvinguts lectors! Aquesta setmana m'omple d'orgull portar-us un nova ressenya de Una llama entre cenizas de Sabaa Tahir.
En un món regit per la llei marcial de la Roma antiga, el preu de la desobediència és la mort. Laia i la seva família sobreviuen en els carrers més pobres, sense qüestionar-se l'ordre establert. Quan empresonen al seu germà per traïció, Laia es veu obligada a acudir a la resistència. A canvi de la seva ajuda, haurà d'espiar per a ells en l'Acadèmia Militar. Allà coneixerà a Elias, el soldat més prometedor del Imperi i també el seu major opositor.
Laia es esclava. Elias un soldat. Només amb la col·laboració dels dos podran canviar el destí de tots...




Aquesta novel·la de Sabah Tahir difícilment deixarà indiferent als lectors que s'atreveixin a endinsar-se a ell. Ambientada en l'antiga roma però amb l'escènica d'una obra distòpica Una llama entre cenizas ve disposada a enganchar-te fins a tal punt que és impossible deixar-ho fins al final. Els personatges que apareixen en la novel·la tenen molta personalitat i caràcter i la narració es tan immaculada que et farà sentir com un personatge més de la novel·la. Com podeu veure, no he pogut trobar res negatiu d'aquesta obra, doncs porta acció, èpica, aventures, amor, tensió i molt més. Sense dubte una de les millors lectures de l'any. La mala noticia és que els fans de Una llama entre cenizas haurem d'esperar a la segona entrega en castellà sense data de publicació fins al moment, encara que si t'atreveixes a llegir-la en anglès ja esta disponible.



I a tu, que t'ha semblat la novel·la? Tens ganes de llegir-la? Fes-ho saber als comentaris d'aquí sota o a les meves xarxes socials. 

Ens llegim!

Comentaris

Entrades populars